За нас

Фирма Техномеханикс ЕООД е създадена през 2005 г. Като от 2010 година е еднолично дружество с основен предмет на дейност проектиране и производство на специално технологично оборудване, инструментална екипировка, изделия, възли и детайли за вътрешния и външния пазар, посредничество и търговия.

Нашата основна цел е производството на качествена продукция и екипировка, задоволявща изисквания на нашите клиенти и запазваща високото си качество по време на експлоатация.

Сътрудничеството ни с водещи фирми в бранша допринася за широката гама от предлагани услуги, повишава качеството на готовата продукция и създава допълнителна увереност на нашите клиенти

Фирмата има мощности за производство на широка гама от детайли чрез струговане и фрезоване на CNC машини, като имаме възможност за производство на детайли с висока точност и ниска себестойност.

Едно от основните предимства на нашата фирма е гъвкавостта. Предимството на малкия, но добре организиран екип е във възможността за бързо отреагиране във всяка ситуация, съобразявайки се с нуждите на клиента.

Произвеждаме детайли от всички видове стомани - черни, легирани, неръждаеми, детайли от цветни метали - месинг, бронз, алуминий, както и от полимерни материали. Извършваме и проектантска дейност и съвети при непълна техническа документация.

Екипът на Техномеханикс ЕООД е с дългогодишен опит в производството на детайли чрез механична обработка. От създаването си фирмата се стреми към производство на качествени изделия, които да отговарят напълно на изискванията на нашите клиенти.