Дейности

Фирма Техномеханикс осигурява всички етапи за създаването на машиностроителни изделия, а именно инженеринг, конструиране и производство. Компанията разполага с машинен парк от универсални CNC машини за обработване на мало и средно габаритни детайли, детайли от легирани стомани, неръждаема стомана, месинг и алуминий с различна геометрия. Техномеханикс предлага високо качество и висока степен на техническа и технологична сложност.

Основните операции, които извършваме са: фрезоване, струговане, шлифоване (плоско, безцентрово, и центрово), електро обработка (ерозийна, обемна и нишкова), термообработка, заваряване (газово, електродъгово), студено пресоване и щанцоване както и леене на стомана и чугун.

Основната дейност е насочена към инструментална екипировка за шприцване на термопластични и термореактивни пластмаси, пресова обработка на мeталите и сглобени единици за финната механика, резервни части за автомобилната индустрия и хранително-вкусовата промишленост.

Производството е дребно серийно, което позволява гъвкав работен процес, възможност за бързо пренастройване от един вид детайли на друг и работа с фирми от различни браншове като утвърден подизпълнител.